Amerikanci nikako da shvate da Bogdan nije Bojan

Zbunjeni Amerikanci

Amerikanci nikako da shvate da Bogdan nije Bojan

E. Škorić

Nakon Bojana u NBA ligu stiže i Bogdan Bogdanović, što zbunjuje mnoge Amerikance.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović već neko vrijeme igra u NBA ligi, a sada će iz Evrope u SAD doći i bivši igrač Partizana Bogdan Bogdanović, inače reprezentativac Srbije.

Koliko god ih mi razlikovali, Amerikanci su pomalo zbunjeni i teško im je razlikovati Bojana i Bogdana i sličnost njihovih imena i prezimena stvara im probleme.

'Bogdan Bogdanović nije Bojan Bogdanović. On je Srbin, nije Hrvat. On je bek šut, a ne nisko krilo i bio je u idealnoj petorci Eurolige,' objašnjavaju novinari Sacramento Bee portala.

Bojan je sada član Washington Wizardsima, dok će Bogdan potpisati trogodišnji ugovor sa Sacramento Kingsima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi