Andrić: Uradio sam glupost

Tragičar Partizana nakon meča sa PAOK-om

Andrić: Uradio sam glupost

D. Vejo

Košarkaša Partizana Mihajla Andrića mnogi smatraju tragičarem večerašnjeg susreta sa PAOK-om.

Krilni košarkaš crno-bijelih, vodio je zadnji napad domaćina. Pot mu je dodao loptu na ivici šuta za tri poena, ali je Andrić reagovao nespretno, izgledalo je kao da se pogubio nakon pritiska gostujućih igrača te je tako prokockao napad i možda priliku da odvede meč u produžetke.

"Kada sagledamo obje utakmice, ova zadnja moja lopta, ne znam šta da kažem. Razmišljao sam prvo da je šutnem ali sam ušao dole. Vidjet ću šta sam uradio, još uvijek ne znam ni sam. Loše se osjećam, nisam uputio ni šut. Završio sam tako što sam ispustio loptu, uradio sam glupost", zaključio je nakon meča košarkaš Partizana, Mihajlo Andrić.

Partizan je nakon ovog susreta izgubio bitku za Evropu, pa se tako sada okreće takmičenju u ABA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi