Antetokounmpo nezaustavljiv u prodoru
Foto: EPA

Kada krene prema košu, nemoguće ga je zaustaviti

Antetokounmpo nezaustavljiv u prodoru

Giannis Antetokounmpo je još jednom pokazao o kakvom se igraču radi, ali i koliko još potencijala za razvoj posjeduje ovaj mladi košarkaš.

On je u porazu svog Milwaukeeja od Toronta pružio još jednu odličnu partiju. Upisao je 24 poena, 15 skokova, sedam asistencija i dvije ukradene lopte.

Od nekoliko atraktivnih poteza, posebno se izdvaja zakucavanje pri kojem je Antetokounmpo pokazao kakve fizičke predispozicije posjeduje.

Iako su ga čuvala dva igrača Toronta on je nekako uspio zakucati preko Petersona, i to u trenutku kada su vjerovatno svi pomislili da je predaleko od obruča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi