Avery Bradley: Nikada nismo odustali
Foto: EPA

Strijelac trojke za pobjedu Bostona protiv Cavsa

Avery Bradley: Nikada nismo odustali

Trojka Averyja Bradleyja je donijela veliku pobjedu Boston Celticsima u trećoj utakmici finala Istočne konferencije protiv Cleveland Cavaliersa.

Celticsi su slavili rezultatom 111:108, a Bradleyjeva trojka je samo upotpunila veliki preokret Celticsa, koji su polovinom treće četvrtine  bili u zaostatku čak 21 poen.

"Bio sam potpuno otvoren. Al Horford je odradio odličan posao kako bih ja ostao otvoren, a Smart je uputio odličan pas tako da sam bio u mogućnosti pogoditi", rekao je nakon utakmice junak Bostona Avery Bradley, te dodao:

"Odlučili smo da ćemo izaći na parket i igrati čvrsto. Nikada nismo odustali od nas samih."

"Naši momci su željni igre. Ovdje smo s razlogom, mi u ekipi imamo tvrdoglave, kompetitivne momke koji su većinom momci koji su se morali zaista potruditi da zarade svoje mjesto u ovoj ligi", dodao je trener Bostona Brad Stevens.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi