Avery Bradley: Ovo je sramota
Foto: EPA

Bek Bostona nakon potopa protiv Cavsa

Avery Bradley: Ovo je sramota

Cleveland Cavaliersi su u gostima razbili Boston Celticse u drugoj utakmici finala Istoka rezultatom 130:86, nakon što su već na poluvremenu imali prednost od 41 poena, što je najveća prednost jedne ekipe na poluvremenu u historiji NBA play-offa.

Goste je predvodio sjajni James sa 30 poena, dok je najbolji igrač Bostona Isaiah Thomas morao, pred kraj prvog poluvremena, napustiti igru zbog povrede kuka.

Nakon utakmice, o katastrofalnoj predstavi Bostona govorili su i njihov trener Brad Stevens, te bek Avery Bradley.

"Thomas je bio prilično razočaran što nije mogao igrati. On je čvrst momak...Za njega je bilo veoma teško što mora van igre", prokomentarisao je trener Celticsa povredu svog najboljeg igrača.

"Ne želim za ovo okriviti pojedinca. Na kraju, oni su bili sjajni. Mi smo bili loši", dodao je Stevens.

"Ovo je sramota...Kao o čovjeku, kao o košarkaškoj ekipi, puno će toga o nama reći način na koji ćemo odgovoriti nakon ovoga", dodao je Bradley koji je u večerašnjem porazu svoje ekipe upisao 13 poena i 3 skoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi