Babić: Nije sve gotovo

Košarkaš Cedevite pred meč sa Zvezdom

Babić: Nije sve gotovo

D. Vejo

Veljko Mršić i njegovi izabranici nalaze se u dosta teškoj situaciji pred treći meč finalne serije ABA lige sa ekipom Crvene zvezde, s obzriom da Beograđani imaju prednost od 2:0.

Iz tabora prvaka Hrvatske poručuju da se neće predati uprkos velikom vodstvu Crvene zvezde.

Baš naprotiv, smatraju da na krilima domaćih navijača mogu smanjiti prednost beogradskog sastava.

"Jako smo umorni ali kako njima tako i nama. Iako smo dva puta izgubili, ne bih rekao da je sve gotovo. U drugoj utakmici smo pokazali da iako umorni, možemo igrati dobru i agresivnu odbranu, te iz toga stvarati lakše napade. Moramo stići do lakih poena iz kontri, to je naše oružje. Želio bih da publika dođe u što većem broju kako bi nas podržala, to bi nam mnogo značilo kako bismo stigli do trijumfa", rekao je košarkaš Cedevite, Luka Babić.

Meč između Cedevite i Zvezde igra se večeras od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi