Barcelona lako protiv Galatasaraya

Domaći slavili sa 82:70

Barcelona lako protiv Galatasaraya

Košarkaši Barcelone su bez večih poteškoća savladali svoju večerašnju prepreku u okviru sedmog kola TOP 16 faze Eurolige.

Katalonski klub je slavio protiv Galatasaraya rezultatom 82:70, čime je ostao na četvrtom mjestu tabele grupe E.

Sve je bilo jasno već nakon prvog poluvremena koje su domaći igrači okončali s prednošću od 52:39, koja je bila nedostižna za turski tim koji je u nastavku uspio tek za nijansu ublažiti svoj poraz.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Satoransky sa 17 poena dok je Nachbar dodao dva manje. Doellman i Tomić su ubacili po 12 poena. U ekipi Galatasaraya, najviše se istakao Zoran Erceg koji je ponovo bio najefikasniji u svom timu sa 18 postignutih poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Euroliga, Grupa E:

Barcelona - Galatasaray 82:70

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.