Barcelona pokušava pokvariti transfer Realu
Foto: EPA

Žele Anthonyja Randolpha

Barcelona pokušava pokvariti transfer Realu

M. Šljivak

Košarkaški klub Barcelona na sve načine pokušava pokvariti transfer Anthonyja Randolpha u Real Madrid.

Sjajni američki košarkaš pregovarao je s aktuelnim prvacima Španije i gotovo sigurno bi potpisao ugovor s Kraljevima, ali je odlučio da zbog eventualne NBA ponude još malo sačeka.

Pokušava to iskoristiti Barcelona. Odlučili su da učine sve kako bi Randolph potpisao za njih, a u klub bi stigao kao zamjena za Justina Doellmana, koji će napustiti Blaugranu.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Randolph iza sebe ima odličnu sezonu u Lokomotivi, a konačnu odluku o nastavku karijere donijeće nakon razgovora i s NBA ekipama.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi