Bartzokas: Nisam početnik, imajte poštovanja
Foto: EPA

Vidno razočaran

Bartzokas: Nisam početnik, imajte poštovanja

Košarkaši Barcelone doživjeli su ubjedljiv poraz na gostovanju kod Gran Canarije (95:82), u okviru 27. kola ACB lige.

Trener Georgios Bartzokas bio je razočaran nakon utakmice, a na pitanje da li još uvijek ima podršku uprave kluba, imao je jasan odgovor.

"Svaki put moram da odgovaram na ovakva pitanja. To je nedostatak poštovanja. Možemo da pričamo o tome šta se desilo na terenu", rekao je Bartzokas i potom se osvrnuo na meč.

"Očigledno je da smo izgubili dosta energije u posljednjem euroligaškom nastupu. Morali smo bolje igrati, ali šta je tu je. Važno je uočiti greške i ispraviti ih na vrijeme. Nadam se da će bolji rezultati doći po završetku naših obaveza u Euroligi", zaključio je grčki stručnjak.

Katalonci su se već odavno oprostili od Top 8 Eurolige, a trenutno su šestoplasirani tim španskog prvenstva (17-8).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi