Batista pojačao Triumph

Batista pojačao Triumph

A. Beganović
Teme:

Ruski Triumph je nakon odlaska Nenada Krstića u NBA doveo u svoje redove urugvajskog reprezentativca, Estebana Batistu, koji je prije prelaska u Triumph nastupao za Maccabi.

Esteban Batista je i tokom ljeta bio na meti Triumpha, ali ga tada izraelci nisu htjeli pustiti u ovaj ruski klub. Trener Triumpha Stanislav Eremin za ruske medije je izjavio da je prezadovoljan angažmanom Batiste, te da poznaje njegove kvalitete odranije.

Batista Esteban je u svojoj karijeri prije dolaska u Macabi nastupao za nekoliko urugvajski klubova, a imao je i epizode u NBA ligi gdje je nosio dres Atlante i Bostona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.