Bayern bez problema do trijumfa, skroman učinak Đedovića

Eurocup

Bayern bez problema do trijumfa, skroman učinak Đedovića

Košarkaši Bayerna slavili su večeras na gostovanjuu kod Ratiopharm Ulma sa 68:57 u okviru Top 16 faze Eurocupa.

Bayern je veoma dobro ušao u meč pa su prvu dionicu riješili u svoju korist sa pet poena razlike (21:16). Druga četvrtina također je pripala gostima koji su slavili sa 18:16 te su na odmor otišli sa prednošću od sedam poena.

Treća dionica donijela je jako malo koševa, ali i tu se Bayern bolje snašao pa je dobio taj period sa 15:8. Sve što su domaćini uspjeli da naprave je bolja četvrta dionica koju su dobili sa 17:14 što nije bilo dovoljno da zaprijete Bayernu.

Bayern je do trijumfa vodio Devin Booker koji je ubacio 19 poena, dok je Maximillian Kleber dodao 15. Kod domaćih Augustine Rubit je ubacio 12 poena. Naš internacionalac Nihad Đedović na parketu je proveo nešto više od devet minuta te je postigao četiri poena uz šut iz igre dva od tri. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti