Bešiktaš u pregovorima sa Jeterom

Žele da 'osvježe' poziciju pleja

Bešiktaš u pregovorima sa Jeterom

Ekipa Bešiktaša trenutno je u pregovorima sa američkim košarkašem Eugeneom Jeterom (33), koji je član Tianjin Gold Lionsa.

Trećeplasirani tim turskog prvenstva odlučio je da 'osvježi' poziciju pleja i ulaže velike napore da u svoje redove dovede bivšeg ukrajinskog reprezentativca, piše specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops".

Jeter je promijenio nekoliko klubova u Evropi (BC Kyiv, Unicaja, ViveMenorca, Hapoel Jerusalem, Limoges CSP), a kratko vrijeme proveo je i u NBA ligi noseći dres Sacramento Kingsa (2010–2011).

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

U dva navrata natupao je za kinesku ekipu Shandong Lionse.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi