Bivši igrač Rocketsa odlazi u Kinu?

Motiejunasa želi i Žalgiris

Bivši igrač Rocketsa odlazi u Kinu?

E. Ganibegović

Donatas Motiejunas, koji je na kraju sezone postao slobodan igrač, kako stvari stoje svoju karijeru bi mogao nastaviti u Kini.

Litvanski reprezentativac koji je posljednju sezonu proveo u New Orleans Pelicansima, dok je prethodno nastupao i za Houston Rocketse u kojima je bio tri godine, trenutno je slobodan igrač.

Nekoliko klubova iz Europe su zainteresovani za njegove usluge, uključujući i Žalgiris Kaunas, koji bio želio da ga vidi u svojim redovima, međutim najbolja ponuda za njega stiže upravo iz Kine.

Veliki broj igrača koji je nastupao u Europi i Americi je ove godine otišao u Kinu za velike novce, da li će to učiniti i Motiejunas, koji ima bogatu ponudu na stolu, saznat ćemo uskoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi