Bivši košarkaš Igokee potpisao za Dynamic

Novi klub za iskusnog playmakera

Bivši košarkaš Igokee potpisao za Dynamic

D. Rakanović

Nekadašnji košarkaš Igokee Aleksandar Ćapin nastaviće karijeru u beogradskom Dynamicu koji će u narednoj sezoni igrati Drugu ABA ligu.

Ovaj 34-godišnji organizator igre je sa čelnicima ovog kluba dogovorio jednogodišnju saradnju. 

Aleksandar je prošao je sve mlađe selekcije Partizana, a seniorsku karijeru započeo je 2000. u ekipi Krke iz Novog Mesta. Nakon toga nastupao je, između ostalog, i za Panelionis, Panionis, Azovmaš, Lokomotivu, Žalgiris, slovenačku Olimpiju, Turk Telekom, Radnički, Budućnost, MZT, Igokeu, a prošlu sezonu je završio u Primorskoj.

Sa Žalgirisom je 2011. osvojio BBL ligu. U sezoni 2013/14 sa ekipom Budućnosti osvojio je crnogorsko prvenstvo i kup, a naredne godine sa MZT-om osvaja prvenstvo Makedonije.

Prošle sezone je u dresu Primorske prosječno postizao sedam poena, i imao četiri asistencije i 1.6 skokova po utakmici.

"Ćapin je uspješno prošao sve preglede i priključiće se danas ekipi Olivera Popovića", navodi se u saopštenju kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi