Bivši NBA prvak bankrotirao

NBA vijesti

Bivši NBA prvak bankrotirao

Osvajač NBA prstena sa Miiami Heatom 2006. godine, Antoine Walker, prodao je osvojeni prsten za 6.000 dolara. Walker je prošlu sezonu igrao u Portoriku kako bi zaradio za život, jer je potpuno bankrotirao.

Bivši igrač Bostona, Miamija i Memphisa, te All-Star igrač uspio je potrošiti 100 miliona dolara, a da ni sam ne zna gdje ih je potrošio. Da bi vratio velike dugove u koje je zapao morao je igrati u portorikanskoj ligi, ali ono što je zaradio u, slabo plaćenoj, portorikanskoj ligi nije mu bilo dovoljno ni za hiljaditi dio duga.

Međutim, Walker nije jedina NBA zvijezda koja je prodala NBA prsten. Prije nekog vremena je bivši član šampionske generacije  Chicago Bullsa Randy Brown prodao tri prstena za 53.833 dolara, i mora se priznati da je mnogo bolje prošao nego Antoine Walker, koji je ne tako davno bio sjajan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.