Bizarno: Pas mu pojeo pasoš i odložio put kući
Foto: Screenshot

Američki košarkaš u problemima

Bizarno: Pas mu pojeo pasoš i odložio put kući

M. Šljivak

Američki košarkaš Taylor Brown, koji za život zarađuje igrajući za litvanskog velikana Lietuvos Rytas, našao se u velikim problemima.

Njega je tim zbog ponašanja suspendovao i vjerovatno će mu biti uručen otkaz. Međutim, kada je pokušao da napusti Litvaniju i otputuje za Sjedinjene Američke Države, našao se u problemu.

Brown je ostao bez pasoša i to na bizaran način. Njegov pas je pojeo pasoš i  zbog toga američki košarkaš nije mogao da napusti Litvaniju.

Taylor Brown je za litvanskog velikana potpisao krajem februara ove godine. Odigrao je ukupno 17 utakmica i u prosjeku je postizao osam poena po meču.

Ipak, sigurno je da će mu u pomoć priskočiti i američka ambasada, pa bi se nesretni košarkaš uskoro mogao naći tamo gdje želi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi