Bjelica: Niko nije nepobjediv

Košarkaš Crvene zvezde pred meč odluke

Bjelica: Niko nije nepobjediv

D. Vejo

Pred Dejanom Radonjićem i njegovim izabranicima stoji meč odluke, a gdje će sutra u 30. ujedno i odlučujućem kolu Eurolige gostovati u Istanbulu ekipi Darussafake.

Bivši košarkaš turskog tima koji trenutno nosi dres srbijanskog šampiona, kazao je da je plasman u četvrtfinale ovog takmičenja realan ukoliko on i njegovi saigrači budu na niovu.

"Nema sumnje da će biti uzbudljivo na meču sa Darussafakom, iako nam ovaj susret dolazi nakon polufinalne serije ABA lige sa ekipom Budućnosti. Prije svega, niko nije očekivao da ćemo u Euroligi ostvariti 16 pobjeda, što se ispostavilo kao nedovoljno za plasman u narednu fazu takmičenja pa tako o tome moramo odlučivati u posljednjem kolu. Niko nije nepobjediv pa tako nisu ni oni, možemo do trijumfa", poručio je košarkaš Zvezde, Milko Bjelica.

Utakmica između Darussafake i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi