Bjelica: Ovakvi porazi su najteži

Košarkaš Zvezde ne krije razočaranje

Bjelica: Ovakvi porazi su najteži

D. Vejo

Bratski duel između Crvene zvezde i Olympiacosa večeras je pripao Grcima.

Tim iz Pireja tako je Beograđane stavio u dosta nezgodnu situaciju, gdje Zvezda pored svog rezultata mora da prati razvoj dešavanja na meču između Darussafake i Galatasaraya, a gdje bi poraz domaće ekipe u ovoj utakmici najviše odgovarao timu Dejana Radonjića uz to da oni zabilježe trijumf protiv Barcelone.

Poraz od Grka beogradski sastav mora što prije zaboraviti jer ih već sutra očekuje put u Španiju.

"Ovakvi porazi najviše bole. Primili smo koš pred sam kraj, ali šta da se radi priliku smo ispustili moramo nastaviti dalje i zaboraviti ovo večeras. Zakazali smo u odbrani, to je u neku ruku i nedopustivo za nas. Okrećemo se Barceloni, koju po svaku cijenu moramo da pobjedimo", prokomentarisao je igrač Zvezde, Milko Bjelica.

Utakmica 28. kola Eurolige između Barcelone i Crvene zvezde igra se u petak od 21 sat.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi