Bogdanović: Najveća opasnost dolazi od Teodosića

Košarkaš Fenerbahcea o finalu protiv CSKA

Bogdanović: Najveća opasnost dolazi od Teodosića

D. Vejo

Jedan od ključniih igrača ove sezone u timu Željka Obradovića svakako da je srbijanski igrač Bogdan Bogdanović.

Sjajna sezona je iza njega. Predvodio je žuto-plave u nekoliko navrata do pobjede. Njegove trojke lomile su mnoge evropske klubove. Ipak, ostala je još jedna prepreka. Turskom timu predstoji finale Euurolige sa ruskim CSKA iz Moskve. O tom meču, kao i o tome ko bi mogao biti potencijalna opasnost pričao je bek Fenerbahcea.

"I mi ali i ekipa CSKA zasluženo smo u finalu. Zaslužili smo svojim igrama ovakav uspjeh. Finale smo postavili kao osnovnu ambiciju od samog starta sezone. To smo i ostvarili. U nedjelju nas očekuje izuzetno teška utakmica. Teodosić kao vođa tima biće jedan od igrača na kojeg bi trebali okrenuti pažnju, ali tu je i De Colo koji također igra sjajno ove sezone", rekao je za inostrane medije košarkaš Fenerbahcea, Bogdan Bogdanović.

Finalni meč između Fenerbahcea i CSKA igra se u nedjelju od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi