Bogdanović pohvalio svoju zamjenu: Zavoljet ćete ga
Foto: EPA

Marko Gudurić i zvanično postao član Fenerbahčea

Bogdanović pohvalio svoju zamjenu: Zavoljet ćete ga

Marko Gudurić je zvanično predstavljen kao novi član ekipe Fenerbahčea, u koju stiže kao zamjena za Bogdana Bogdanovića koji će karijeru nastaviti u NBA ligi, u ekipi Sacramento Kingsa.

Marko Gudurić je napustio Crvenu Zvezdu i sa Fenerbahčeom potpisao četvorogodišnji ugovor, a samo riječi hvale na njegov račun imao je i dojučerašnji bek šuter Fenera, Gudurićev sunarodnjak, Bogdan Bogdanović.

"Marko Gudurić je veoma talentovan igrač i sjajan momak", izjavio je Bogdanović za Eurohoops, pa dodao:

"Navijači dajte mu malo vremena i zavoljet ćete ga."

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Vrijedi napomenuti da će Crvena Zvezda od prodaje Gudurića inkasirati oko milion eura, te da bi beogradskoj ekipi, od narednog transfera ovog košarkaša, trebalo pripasti 20% od ukupnog iznosa naknade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi