Bogdanović: To je košarka, nekad pobijedite, nekad izgubite

Bek Fenerbahčea iskreno

Bogdanović: To je košarka, nekad pobijedite, nekad izgubite

D. Rakanović

Fenerbahče je na krilima Bogdana Bogdanovića pobijedio Panathinaikos u Atini sa 80:75 u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige.  

Izabranici Željka Obradovića drugi put u tri dana su savladali PAO u OAKA areni i sada ih jedan  trijumf dijeli od plasmana na Final Four Eurolige. 

Bogdanović je utakmicu završio sa 25 poena, osam skkokova i šest asistencija.

"Ova atmosfera me podsjeća na vrijeme kada sam igrao u Partizanu. Nevjerovatno je teško pobijediti na ovakvim utakmicama, ali kao što sam već rekao idemo korak po korak, ništa nije gotovo. Ono što se desilo njima, da su poraženi u dvije utakmice, može da se dogoditi svakome, tako da moramo da budemo fokusirani i mirni, ostvarimo još jednu pobedu i odemo na Final Four“, rekao je Bogdanović.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Ovo je bila utakmica na jedan posjed lopte, vidjeli smo da je KC Rivers promašio otvoreni šut poslije moje greške, dva puta sam izgubio loptu na kraju. Ali, to je košarka, nekad pobijedite, nekad izgubite“, rekao je Bogdanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi