Bojan Bogdanović mijenja tim u NBA ligi?

Blizu odlaska iz Brooklyna

Bojan Bogdanović mijenja tim u NBA ligi?

Hrvatski košarkaški reprezentativac rodom iz Mostara Bojan Bogdanović bi uskoro mogao zaigrati za novi tim u NBA ligi.

Košarkaš Brooklyna bi u naredna dva dana mogao postati novi član Washington Wizardsa, koji su najzainteresovaniji za njegove usluge.

Washington nije jedina ekipa koja želi Bogdanovića, ali su navodno već poslali svoju ponudu, koju će Brooklyn najvjerovatnije prihvatiti.

Bogdanović će ovog ljeta biti ograničeni slobodni agent, a takvi košarkaši su privlačni NBA ekipama jer tada mogu izjednačiti ponudu drugih ekipa i zadržati igrača u timu.

Bojan Bogdanović je ove sezone drugi najbolji strijelac Brooklyna sa 14,2 poena po utakmici, što je njegov najbolji skor od dolaska u NBA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi