"Bosanska zvijer će se vratiti još jača"

Nurkić iz kreveta nakon operacije:

"Bosanska zvijer će se vratiti još jača"

Mladi bosanskohercegovački košarkaš i član NBA ekipe Denver Nuggets, Jusuf Nurkić, uspješno je operisan u noći između srijede i četvrtka..

Jedan od najtalentovanijihevropskih košarkaša u NBA ligi pauzirat će do septembra od svih košarkaških aktivnosti.

Nakon operacije Jusuf se putem Facebooka pohvalio buđenjem poslije operacije, okačivši fotografiju u kojoj je pokazao nogu nakon operativnog zahvata..

"Najzad sam se probudio poslije operacije. Ali, vratiću se jači nego što sam ikada bio. Hvala vam na najljepšim željama. Bosanska zvijer će se vratiti mnogo jača", napisao je kao komentar uz fotografiju Jusuf Nurkić.

Još jučer je postalo jasno da je Nurkić izgubljen za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za nastup na Evropskomprvenstvu u košarci koje se igra od 5. do 20. septembra ove godine.

U svojoj prvoj NBA sezoni u kojoj je Nurkić izabran u drugu najbolju rookie petorku centar Nuggetsa može se pohvaliti s prosjekom od 6,9 poena, 6,1 skokom i 1,1 blokadom u 62 utakmice, od koji je 27 bio starter. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti