Boykins odpušten iz Virtusa?
Boykinsa tjeraju iz Bologne

Nedisciplina ga koštala

Boykins odpušten iz Virtusa?

A. Beganović

Earl Boykins, američki košarkaš, radi kršenja discipline najvjerovatnije će biti otpušten iz italijanskog prvoligaša Virtus Bologne.

Virtus Bologna će najvjerovatnije otpustiti Boykinsa jer je za vrijeme božićnih praznika otišao kući bez dozvole kluba.

Predsjednik Virtusa, Claudio Sabatini, u izjavi za italijanske medije istakao je da se takvo ponašanje ne može tolerisati i da za Boykinsa nema više mjesta u klubu. Umjesto Boykinsa Virtus će najvjerovatnije angažovati iskusnog Melvina Bookera.

Earl Boykins je veći dio svoje karijere proveo u NBA ligi gdje je nastupao za nekoliko klubova (New Jersey, Cleveland, Orlando, LA Clippers, Goldon State, Denver, Milwaukee i Charllote).

Earl Boykins će ostati upisan u istoriji NBA lige kao najniži košarkaš koji je postigao više od 30 poena na jednoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.