Bradley: Moramo da vjerujemo i kada nam ne ide

Potpuno iskren

Bradley: Moramo da vjerujemo i kada nam ne ide

Igrač Boston Celticsa Avery Bradley nije skrivao nezadovoljstvo i ljutnju prema saigračima nakon poraza od Chicaga (111:97) u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Istočne konferencije.

Njegov tim je po drugi put zaredom poražen u TD Gardenu, a serija se sada seli u Chicago.

"Pogledao sam nekoliko puta oko sebe i momci su držali glavu dole. To ne smije da nam se dešava. Kao tim moramo da ostanemo zajedno. Drugi tim gleda kako se mi ponašamo i sve to koristi za dodatnu motivaciju. Čuo sm Ronda kako kaže: "Da, odustali su. Oni su odustali". Nikada ne smijete da dopustite da protivnički tim to vidi. Moraš da ostaneš pozitivan, izažeš na teren i igraš čvrsto bez obriza na ishod", rekao je Bradley.

Bek Bostona na terenu je proveo 40 minuta i za to vrijeme je upisao 12 koševa i po tri skoka i asistencije.

Treća utakmica na programu je u noći s petka na subotu u United Centru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi