Brutalan obračun košarkaša na parketu

Tukli se apsolutno svi

Brutalan obračun košarkaša na parketu

M. Šljivak

Nevjerovatne scene dolaze nam iz druge kineske košarkaške lige (NBL).

Meč doigravanja za prvaka između Henana i Guangxija prekinut je nakon što je došlo do žestoke tuče između igrača oba tima.

Nije bilo košarkaša koji je stajao mirno. Svi su udarali koga su stigli i naravno, meč nije mogao da se nastavi, jer su svi isključeni.

Komesar za takmičenje u kineskim ligama, legendarni Yao Ming, imaće konačnu odluku u ovom slučaju, a postoji velika šanse da se oba tima suspenzuju.

Neka dobro poznata imena su se našla u sukobu. Za Henan nastupa nekadašnji NBA centar Sim Bhullar, a tu je i doskorašnji igrač FMP-a Isaiah Austin. U ekipi Guangxi nastupaju Josh Akongom i Chris Outele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi