Brutalno dobar novi dres Minnesote

Novi tim, nova era

Brutalno dobar novi dres Minnesote

E. Ganibegović

Mnoge NBA ekipe su počele predstavljati svoje dresove, a sada je došao red i na Minnesotu Timberwolves, čiji dres izlgeda fenomenalno.

Ne samo da dres ima novi izgled, nego i njihov tim, koji je ovog ljeta napravio dosta dobrih trejdova, te se tako nadaju da će nakon 13 godina opet igrati u doigravanju.

Poznato je da su klub napustili Ricky Rubio, koji je otišao u Utahu u zamjenu za pika iz prve runde 2018., dok su napravili pravu stvar sa dovođenjem Jimmyja Butlera, za kojeg su dali Krisa Dunna, Zacha Lavina, kao i Laurija Markkanena sa ovogodišnjeg drafta.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi