Brutalno zakucavanje Satoranskog na čelu TOP 10 liste

Najbolji potezi Eurolige

Brutalno zakucavanje Satoranskog na čelu TOP 10 liste

Četvrtfinalni mečevi Eurolige pružili su jako kvalitetnu košarku, a uzbuđenja je bilo samo u okršaju Lokomotiv Kubana i Barcelone, koji je riješen nakon pet mečeva.

Ni atraktivnih poteza nije manjkalo, tako da je u play-off utakmicama publika mogla jednostavno da uživa.

Euroliga je izabrala 10 najboljih poteza ove runde takmičenja, a ovaj put na prvom mjestu se našao potez košarkaša Barcelone Tomasa Satoranskog, odnosno njegovo brutalno zakucavanje preko igrača Kubana.

Drugo mjesto rezervisano je za odličnu asistenciju Miloša Teodisića i sjajan završetak Nikite Kurbanova, dok se na trećoj poziciji našla saradnja Bogdana Bogdanovića i Ekpea Udoha. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi