Bryant je rekao Jordanu: Razbio bih te jedan na jedan

Phil Jackson ispričao anegdotu

Bryant je rekao Jordanu: Razbio bih te jedan na jedan

Bivši trener Chicago Bullsa i LA Lakersa Phil Jackson gostovao je u jednoj emisiji TV kanala Fox, u kojem je ispričao jednu vrlo zanimljivu anegdotu vezanu za Michaela Jordana i Kobea Bryanta.

Pošto je veliki MJ već godinu dana bio u penziji njegov bivša, a Bryantov tadašnji trener, pozvao je legendarnog košarkaša Bullsa da nakon jedne utakmice popriča sa bekom Jezeraša, i to u kancelariji predsjednika Lakersa.

"Prva stvar koju je Kobe rekao Jordanu nakon što je ušao u prostoriju: 'Razbio bih te u duelu jedan na jedan'", ispričao je Jackson, opisujući njihov susret.

Ipak, Kobe Bryant je poslije u nekoliko navrata nakon toga izjavljivao da je Michael Jordan po njemu najbolji košarkaš svih vremena i da ne želi da se poredi sa njim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.