Bryant ostaje u Lakersima

Bryant ostaje u Lakersima

Ljeto 2010., kada Lebron James postane slobodan agent već se sada zove “LeBronovo ljeto”. Međutim, slijedećeg mjeseca neće biti “Kobeovog ljeta”.

Kobe Bryant, naime, slijedećeg mjeseca postaje slobodan agent, ali njegov ostanak u Los Angeles Lakersima nije ni u jednom trenutku doveden u pitanje.

Zvijezda Jezerčana, za razliku od nekoliko godina ranije, ne želi iz Lakersa u kojima je proveo cijelu karijeru. 2004. godine je kao slobodan agent htio preći u Clipperse, a prije dvije sezone je izjavio kako će tražiti trade, nakon što je ekipa iz LA ispala u prvom krugu playoffa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.