Butler: Jedva čekam duel sa Thomasom
Foto: EPA

U nedjelju počinje serija između Bostona i Chicaga

Butler: Jedva čekam duel sa Thomasom

Chicago Bullsi će u prvoj rundi play-offa pokušati iznenaditi prvoplasiranu ekipu Istočne konferencije Boston Celticse. A Jimmy Butler se raduje izazovu igranja protiv Isaiaha Thomasa.

Prva utakmica ovih rivala će se odigrati u nedjelju u Boston Gardenu, a Butler je sa novinarima razgovarao o tome na koji način misli zaustaviti najboljeg igrača Celticsa.

"Jedva čekam taj duel. Posebno zbog svega što je on učinio za svoju ekipu ove godine. Znam da ću mu pokušati otežati stvari. Koga god da čuvam trudim se da im bude što teže igrati. Neće to biti samo moj posao moramo ga pokušati zaustaviti kao tim. Znam da neću iz svakog duela izaći kao pobjednik, zato moji momci moraju biti tu da mi pomognu. Radujem se tom duelu, želim igrati protiv njega", rekao je Butler.

Butler vjerovatno neće stalno čuvati Thomasa, iako on sam ističe kako mu je to velika želja, barem kada je u pitanju ova serija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti