Čađo: Hvala svima na podršci

Banjalučka košarkašica za SportSport.ba

Čađo: Hvala svima na podršci

Košarkašice Srbije iznenadile su sve na olimpijskom turniru te su nakon velike borbe stigle do istorijske bronze u Riju.

Sve igračice dale su svoj maksimum u ostvarenju ovo fantastičnog rezultata, a jedna od njih bila je i Banjalučanka Saša Čađo.

27-godišnja igračica u utakmici za treće mjesto zabilježila je pet poena, a tome je pridodala četiri skoka i dvije asistencije.

"Ovo je sve tako nestvarno. Veliki trud i ogromna ljubav uloženi su u ovaj sport. Dale smo sve zadnjih pet godina da bi ovo ostvarile. Hvala svima na podršci", izjavila je Čađo specijalno za SportSport.ba. 

Košarkašicama Srbije ovo je bio debi na najvećoj svjetskoj smotri sporta i ujedno prva medalja na Olimpijskim igrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi