Capelu ništa nije moglo zaustaviti da postigne koš
Foto: EPA

Centar Houstona postigao nevjerovatan poen

Capelu ništa nije moglo zaustaviti da postigne koš

Houston Rocketsi igraju svoju prvu utakmicu play-off serije sa Oklahomom, a iako se ovdje radi o duelu dva MVP kandidata, Hardena i Westbrooka, ovoga puta u prvom planu je centar Rocketsa Clint Capela.

U Houstonu se igra veoma zanimljiva utakmica, a Clinut Capeli je pošlo za rukom dati nevjerovatan koš. Njegov koš još je nevjerovatniji znamo li da korpulentni Capela i nije bas poznat po spretnosti.

Njega je pod košem faulirao Gibson i tom prilikom doslovno naskočio na njega, ali se Capela, ipak, nekako snašao i postigao koš uz dodatno slobodno bacanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi