Carmela Anthonyja više ne pitajte za Knickse

Završena priča

Carmela Anthonyja više ne pitajte za Knickse

E. Škorić

Carmelo Anthony je jučer u susretu protiv bivšeg kluba ubacio 22 poena.

Oklahoma Thunder City je bila bolja od New York Knicksa, a nakon meča Mela su novinari naravno pitali o sada već bivšoj ekipi.

Nije se pretjerano uzbudio, no niti želio da na neki ružan način govori o klubu u kojem je godinama igrao. Ipak, dalo se zaključiti da mu više ni najmanje nije bitan tim Knicksa.

"Da, to je poglavlje završeno. Nisam više dio te priče. Ne želim da razgovaram na temu Knicksa. Možemo razgovarati o Oklahomi i ići naprijed, sve ostalo je nevažno", kazao je Melo.

Iako je godinama bio ključni igrač Knicksa, nije uspio da napravi rezultat s njujorškom ekipom i to je vjerovatno jedan od ključnih razloga što je ovog ljeta odlučio da ode u Oklahomu gdje je s Rusellom Westbrookom i Paulom Georgeom spreman napraviti velike stvar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi