Carmelo Anthony u Houstonu do ponedjeljka?
Foto: EPA

Da li će se dugo očekivani trejd konačno realizovati?

Carmelo Anthony u Houstonu do ponedjeljka?

Prema pisanjima američkih medija, ljudi iz Carmelovog "kampa" su optimistični da će ovaj košarkaš New Yorka biti trejdovan u Houston Rocketske prije ponedjeljka.

Ovakve informacije prenosi i novinar New York Dailyja, Frank Isola. On, ipak, ističe da Carmelov trejd još uvijek nije "zagarntovan".

"Prije dvije sedmice Carmelova supruga La La je rekla da je nijhova porodica mislila da će trejd biti realizovan do sada. U mislima su Carmelo i njegova porodica već u Hostonu. Ipak, stvarnost je drugačija", izjavio je Isola.

"Knicksi su pod novim predsjednikom Steveom Millsom i novim generalnim menadžerom Scottom Perryjem. Oni imaju svako pravo da čekaju najbolju moguću ponudu prije nego što trejduju Carmela. Problem je taj što Carmelo želi trejd samo u jednu ekipu, Houston Rocketse", dodao je Frank Isola.

Carmelo Anthony sigurno više nije u najboljim košarkaškim godinama, ali ovaj 33-godišnjak je, svejedno, prošle sezone bilježio 22.4 poena i 5.9 skokova po utakmici. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi