Cavsi uhvatili Boston na spavanju
Foto: Screenshot

Alley-oop iz auta za LeBrona

Cavsi uhvatili Boston na spavanju

Cleveland Cavaliersi igraju u svojoj Quicken Loans Areni treću utakmicu finalne serije Istoka, a ukoliko savladaju Boston Celticse mogu povisiti na 3-0 u seriji i doći na korak do velikog finala.

Kako su Celticsi bez najboljeg igrača, Isaiaha Thomasa, koji je povrijedio kuk na prošloj utakmici, čini se da Cavsi igraju "na pola gasa", te da su uvjereni u svoj trijumf.

Igrači Cavsa su u prvom poluvremenu bili posebno raspoloženi kada je riječ o šutu za tri poena, a svoju kreativnost su pokazali i sjajnom akcijom prilikom koje je Deron Williams direktno iz auta bacio alley-oop za LeBrona Jamesa.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi