Chester Simmons u Hemofarmu?

Hemofarm se pojačave

Chester Simmons u Hemofarmu?

A. Beganović

Hemofarm iz Vršca u pregovorima je sa američkim bekom Chesterom Simmonsom koji je nedavno raskunuo ugovor sa izraelskim Maccabijem.

Povreda prvog centra Hemofarma Vladana Vukosavljevića, koji će zbog loma stopala pauzirati još najmanje mjesec dana, prisilila je klub iz Vršca na pojačanja.

Kako prenose srbijanski mediji Hemofarm je bacio oko na američkog beka Chestera Simmonsa koji je sezonu počeo u Maccabiju. Za Maccabi Simmons je odigrao samo četri utakmice u Euroligi i imao prosjek od 6 poena i 4 skoka.

Simmons je po završetku sveučilišne karijere u Washingtonu 2006. godine došao u Evropu gdje je nastupao za PAOK, Gran Canariju i u nekoliko izraelskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije