Chicago Bullsi organizuju bh. večer protiv Bucksa

Folklor i druženje s Teletovićem

Chicago Bullsi organizuju bh. večer protiv Bucksa

E. Dindić

Chicago Bullsi i Milwaukee Bucksi svoju utakmicu igraju u četvrtak u dva sata iza ponoći po našem vremenu u United Centru. 

Svakako, ono što će biti zanimljivo jeste da su se čelni ljudi Bullsa potrudili da organizuju bh. večer na toj utakmici. Slavni United Centar krasit će zastave Bosne i Hercegovine, a na poluvremenu će nekoliko folkornih društava iz dijaspore  predstaviti našu tradiciju široj javnosti. 

Također, biće upriličeno i upoznavanje i druženje sa kapitenom naše selekcije Mirzom Teletovićem.

Naravno, taj dan za sve Bosance i Hercegovce  biće snižene ulaznice za taj meč, a ovim potezom je vodstvo NBA lige još jednom pokazalo da misle na sve svoje fanove ma odakle oni dolazili. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi