Cibona: Klub stabilno posluje i nastavlja takmičenje

Saopštenje Cibone

Cibona: Klub stabilno posluje i nastavlja takmičenje

D. Rakanović

Nakon što su mediji u Hrvatskoj i regionu prenijeli izjavu bivšeg čelnika i trenera Cibone Aleksandra Petrovića da bi Cibona mogla otići stečaj, Cibona se oglasila saopštenjem. 

Podsjetimo, Petrović je rekao da bi klub za tri sedmice mogao prestati postojati, pošto nisu ispoštovali obaveze u predstečajnoj nagodbi.

U saopštenju se navodi da su informacije koje su se pojavile u medijima o njihovoj nesigurnoj budućnosti neistinite.

"Nakon objava u štampanim i elektronskim medijima, dužnost nam je da obavijestimo javnost da Cibona stabilno posluje i nastavlja takmičenje u domaćim i međunarodnim takmičenjima, kako u ovoj tako i u slijedećim sezonama. Informacije koje su plasirane u medijima su u potpunosti neistine, a igrači, treneri, klupski službenici i uprava će i dalje, uz pomoć grada Zagreba, čiji smo ponosni simbol, nastaviti da radom i zalaganjem stvaraju nove klupske vrednosti", piše u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi