Čišćenje u Pamesi
Neven Spahija, trener Pamese

Nakon loše sezone

Čišćenje u Pamesi

Prema najavama iz Pamese, tri igrača neće ostati članovi ovog kluba i naredne sezone. Riječ je o Vuletu Avdaloviću, Albertu Mirallesu i Kennyju Gregoryju.

Naime, loše sezone koja je rezultirala sedmim mjestom i eliminacijom od Barcelone, čelnici Pamese razmišljaju o novom projektu u koji pomenuta tri igrača neće biti uključena.

Ekipa iz Valencije i pred početak ove sezone imala je visoke ambicije, ali su se pojačanja pokazala kao loš potez Uprave koja je mnogo više očekivala i u Eurocupu.

Treba kazati da je crnogorski bek sa španskim pasošem, Peđa Savović, odlučio da završi aktivno bavljenje košarkom i od naredne sezone biće u stručnom štabu Bilbao Basketa.
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.