Clint Capela silovito zakucao preko Westbrooka
Foto: EPA

U trenucima kada se lomila utakmica

Clint Capela silovito zakucao preko Westbrooka

Houston Rocketsi su pobjedom nad Oklahomom prošli u narednu rundu NBA play-offa. A jedan od poteza večeri sigurno je bilo i silovito zakucavanje Clinta Capele.

Rocketsi su u četvrtu četvrtinu ušli sa deficitom od pet poena, nakon sjajne igre Russella Westbrooka u trećem periodu u kojem je postigao 20 poena. 

Ipak nakon toga dolazi do velikog pada u ekipi Thundera, a Rocketsi na krilima Jamesa Hardena stižu do velike pobjede 105:99.

Upravo u zadnjoj četvrtini, u trenucima kada su Rocketsi preuzimali vodstvo, Clint Capela je sjajno zakucao i to pored Westbrooka koji ga je pokušao blokirati. Možda je upravo ovaj potez centra Houstona pomogao domaćinima da konačno slome otpor Oklahome i Westbrooka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije