Odlično raspoložen

Cousins do suza doveo novinare na press konferenciji

E. Čaušević

Ljubitelji NBA lige bili su iznenađeni kada su saznali da su Sacramento Kingsi i New Orleans Pelicansi dogovorili trejd u koji je uključen cetar DeMarcus Cousins.

Sada već bivši košarkaš Sacramenta svoju karijeru nastavio je u New Orleansu gdje će igrati zajedno sa još jednom zvijezdom Anthonyjem Davisom. Iako je bio dosta iznenađen što ga je Sacramento pustio na kraju je Cousins s osmijehom stigao u novi klub.

De Marcus Cousins je danas predstavljen zvanično kao novi košarkaš Pelicansa i već je pokazao da će biti zadužen za humor u svojoj novoj svlačionici. Naime, ovaj košarkaš nasmijao je sve nakon što mu je jedan od novinara postavio pitanje da li u njemu ima dovoljno takmičarskog duha.

"17 tehničkih greški najbolje pokazuje koliko imam takmičarskog duha u sebi", rekao je Cousins.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi