Čović podržao Partizan

Saglasan sa stavovima crno-bijelih

Čović podržao Partizan

Iako je već dugo u "ratu" sa KK Partizan, Nebojša Čović podržao je crno-bijele u njihovom nastojanju da zaigraju u Eurocupu.

Prvi čovjek Crvene zvezde istakao je da ne shvata odluke FIBA-e, koje su po njegovom mišljenju u potpunosti pogrešne.

"Za razliku od Partizana koji nas vjerovatno ne bi podržao u ovakvoj situaciji, mi iskreno podržavamo Partizan i mislimo da treba da igra u Eurocupu. To je u interesu srpske košarke. Tako ćemo postaviti naš pristup. Mi ćemo se tako ponašati i nismo ljudi koji prikrivaju", rekao je Nebojša Čović za RTS.

Nešto ranije, funkcioner KK Partizan Dragan Todorić izjavio je da će crno-bijeli uprkos prijetnjama suspenziji nastupiti u Eurocupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti