Crnogorski savez skupo koštala Tanjevićeva cigareta

FIBA kaznila Crnu Goru

Crnogorski savez skupo koštala Tanjevićeva cigareta

E. Škorić

Košarkaški savez Crne Gore kažnjen je sa 2.000 eura zbog toga što je selektor Bogdan Tanjević zapalio cigaretu i izbjegao press konfrenciju za medije.

FIBA je za pušenje cigarete Tanjevića kaznila Crnogorski savez sa 1.000 eura, dok je 1.000 eura kazna za selektorovo izbjegavanje press konferencije nakon meča s Mađarskom.

Tanjević je pred novinare poslao asistenta Boška Radovića, pa će sada u Crnogorskom košarkaškom savezu morati da plate kaznu.

Crna Gora nastupa na Eurobasketu i igra u grupi koja svoje mečeve igra u Cluju, a danas je pobjedom nad Češkom osigurala plasman u osminu finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi