CSKA bez milosti prema Armaniju

Moskva ostaje neosvojiva tvrđava

CSKA bez milosti prema Armaniju

Košarkaši CSKA došli su do svoje šeste pobjede u TOP 16 fazi Eurolige. Ovoga puta, ruski prvak je bio uspješniji od ekipe Armanija rezutatom 97:75.

Sve je bilo jasno već u prvoj četvrtini nakon koje je CSKA imao 14 poena prednosti. Domaći su do poluvremena dodatno povisili prednost da bi u nastavku utakmice do vrha napunili mrežu gostiju iz italijanske prijestolnice. Konačan rezultat glasio je 97:75.

CSKA su do pobjede vodili Teodosić i De Colo koji su ubacili 19, odnosno 18 poena dok je Weems dodao 14. Najefikasniji igrač utakmice bio je Marshoon Brooks sa 24 poena, ali on nije mogao sam pobijediti ekipu kao što je CSKA.

Euroliga, Grupa F:

CSKA - Armani Milano 97:75 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.