CSKA želi Stefana Markovića

Moskovljani ozbiljno zainteresovani za pleja

CSKA želi Stefana Markovića

D. Vejo

Košarkaš Zenita Stefan Marković nalazi se na meti moskovskog CSKA.

Moskovljani ne sjede skrštenih ruku, pa tako su već krenuli u potragu za novim plejmejkerom jer je sve izvjesnije da će Miloš Teodosić krenuti put NBA lige.

Kao potencijalna zamjena, spominje se Zenitov plej, Stefan Marković. Srbijanski košarkaš pruža sjajne partije u svom klubu, pa se zbog toga našao na radaru CSKA.

Navodno, CSKA je spreman da ponudi Markoviću milion eura po sezoni, a imajući u vidu da mu ugovor sa Zenitom ističe ovog ljeta, sve je izvjesnije da će doći do pomenutog transfera.

Tokom minule sezone, Marković je u prosjeku bilježio 10,3 poena, 7,8 asistencija i 4,3 skoka po meču.

U dosadašnjoj karijeri, Marković je branio boje Atlasa, Hemofarma, Benetona, Valencije, Banvita, Unicaje te na koncu Zenita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi