Curry: Bilo bi dobro iskupiti se za prošlu godinu
Foto: EPA

Košarkaš Warriorsa pred veliko NBA finale

Curry: Bilo bi dobro iskupiti se za prošlu godinu

Golden State Warriorsi i Cleveland Cavaliersi će u petak u ranim jutarnjim satima odigrati prvu utakmicu velikog NBA finala, a playmaker Warriorsa Steph Curry smatra da je vrijeme da se Warriorsi iskupe za prošlogodišnji poraz u finalu koji su im nanijeli Cavsi.

U prošlogodišnjem finalu su se Cavsi uspjeli vratiti iz deficita od 3-1 u seriji i na taj način zadati veliki udarac Warriorsima.

"Pretpostavljali smo da ćemo se opet sresti sa Cavsima. Ako se uspijemo vratiti na vrh biće to dobar osjećaj - iskupiti se za prošlu godinu", izjavio je Curry, te prokomentarisao i odnos sa najboljim igračem Cavsa LeBronom Jamesom:

"Dobro ga poznajem...još iz dana na koledžu. Ponekad naletimo jedan na drugoga...a tu su naravno i bitke na terenu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi