Curry: Udarali su me, a sudije nisu ništa svirale

Večeras treća utakmica serije u Oaklandu

Curry: Udarali su me, a sudije nisu ništa svirale

Golden State Warriorsi su napravili break u Los Angelesu protiv Clippersa, ali u drugoj utakmici ekipa iz Oaklanda doživjela je poraz od 40 poena razlike. 

Clippersi su Curryju i društvu ubacili 138 poena, a Ratnici se nadaju da će se večeras u Oaklandu ponoviti prva utakmica ove serije. 

"Bio sam frustriran kada sam vidio rezultat. Dobio sam nekoliko udaraca, a sudije se nisu oglasile. Uradit ćemo sve što možemo da zadržimo prednost domaćeg parketa za koju smo se izborili u prvom susretu," rekao je Curry i dodao: 

"Svaku utakmicu igram sa željom da pobijedim. Moram biti mnogo agresivniji. Nećemo odustati, nećemo dozvoliti da se odluke donose protiv nas. Nećemo im dozvoliti da rade ono šta oni žele," rekao je Curry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije