Curry: Vratit ću se i prije nego budem 100% oporavljen

Rizikovat će

Curry: Vratit ću se i prije nego budem 100% oporavljen

Ponajbolji košarkaš današnjice Stephen Curry poručio je kako će maksimalno požuriti s oporavkom kako bi se što prije vratio na teren.

Curry se povrijedio u prvoj utakmici Playoffa koju su Warriorsi igrali protiv Houston Rocketsa i sada silno želi pomoći svojim saigračima da izbore finale Zapada.

"Uvijek sam bio optimista, pa tako i ovoga puta. Ljekari su procijenili da ću pauzirati dvije sedmice, ali nadam se da ću se vratiti na teren prije 10. maja", započeo je Curry, te nastavio:

"I sada mogu igrati komforno, ali bol je prisutna kod određenih pokreta. Potreban sam ovoj ekipi i požurit ću s oporavkom i povratkom na teren. Naravno, neću čekati da budem 100% oporavljen. Vratit ću se prije toga".

Golden State se u polufinalu Zapadne konferencije sastaje sa Portlandom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi