Dabovićka se skinula za FHM

Milica se skinula

Dabovićka se skinula za FHM

Milica Dabović, play košarkaške reprezentacije Srbije i članica turskog Bešiktaša slikala se potpuno gola za februarsko izdanje njemačkog magazina FHM.

Milica Dabović (27) rođena je u Herceg Novom, a u karijeri je promijenila čak trinaest klubova. Kako kaže slikala se iz razloga što je s jednim prijateljem izgubila opkladu, pa je prelijepa Milica odlučila ispuniti obećanje.

Milica je imala šta i pokazati. Pored tijela čitatelji FHM-a su mogli vidjeti veliki broj tetovaža koje ukrašavaju tijelo srbijenske košarkašice.

"Tetovaže predstavljaju snagu, ljubav i sreću, dok delfin simbolizuje inteligenciju i dobrotu", rekla je Milica Dabović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.